BEN 10: VÂNĂTOAREA DE EXTRATEREŞTRI film în premieră

PREMIERA: Sâmbătă, 17 martie, la 19:10

Ben 10: Destroy All Aliens dă timpul înapoi şi îl urmăreşte pe Ben Tennyson la vârsta de zece ani, când principalele lui motive de îngrijorare sunt profesorii, pedepsele de la şcoală, colegii răutăcioşi şi tristul obicei de a rata excursiile la pescuit cu bunicul Max pentru că e mereu pedepsit de părinţi. Momentele grele cer măsuri extreme, iar Ben decide să scape de toate acestea şi călătoreşte la capătul galaxiei, într-o misiune care îl va schimba mai mult decât îşi închipuie. După ce i se modifică nişte setări la Omnitrix, Ben 10 nu mai poate reveni la forma lui umană şi e vânat prin galaxie de un extraterestru misterios. Vor fi suficienţi cei 10 extratereştri pe care se poate baza pentru a-l învinge pe ciudatul străin?

BEN 10: ULTIMATE ALIEN  episoade noi (Sezonul 3, episoadele 31-50)

PREMIERA: Miercuri, 14 martie, la 18:15

În acest nou sezon, duşmanul extraterestru al lui Ben a pus o recompensă pe capul lui, astfel că o bandă de roboţi îl urmăresc peste tot în încercarea de a-l prinde. În acelaşi timp, Julie devine membră a unui grup de fanatici care îi îndeplinesc toate ordinele lui Vilgax, iar astea sunt doar câteva dintre aventurile lui Ben şi ale prietenilor lui în sezonul al treilea din Ben 10: Ultimate Alien.

REDAKAI: CUCEREŞTE KAIRU  serial nou (Sezonul 1, episoadele 1-13)

PREMIERA: Sâmbătă, 3 martie, la 12:00
DIFUZARE: Sâmbăta şi duminica, la 12:00

Redakai: Cucereşte Kairu este un serial de animaţie al cărui personaj principal, Ky, e un tânăr de 15 ani, pasionat de stiluri vechi de arte marţiale. Ky porneşte într-o aventură incredibilă pentru a găsi Kairu, o forţă extraterestră de enrgie. Cu ajutorul prietenilor lui – Maya şi Boomer – va călători de-a lungul şi de-a latul lumii pentru a găsi şi a proteja Kairu de adolescenţii rivali care nu au deloc intenţii bune. Ky îşi doreşte foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile – un Redakai.

Ky Stax
Ky Stax e liderul Echipei Stax. După ce a fost iniţiat în arta Kairu de către înțeleptul Baoddai, a devenit un credincios luptător, cu şanse de a deveni într-o bună zi un mare Redakai. E hotărât să afle adevărul despre dispariția tatălui său și, ca mulți puști de 15 ani, e impulsiv și nu se teme de nimic. Mutanţii lui preferaţi sunt Metanoid, care-şi trage puterile din plasmă, și Fractus, care-şi trage puterile din energia seismică.

Maya
Maya e singura fată din Echipa Stax și are o capacitate extrasenzorială care-i permite să simtă când se apropie Kairu. Maya a fost crescută de Baoddai, dar visează să-și deslușească trecutul. Poate că într-o bună zi semnele de pe brațul ei îi vor spune cine e cu adevărat. Îi plac Țipătul ielelor și Hiper uraganul lui Harrier și poate conta pe Infinita pentru puteri suplimentare, la nevoie.

Boomer
Durul Echipei Stax, Boomer are și un excelent simț al umorului. Și-a descoperit cel mai bun prieten, pe Ky, în timpul uceniciei cu Baoddai. Cu puterile și loialitatea sa, e un membru valoros al echipei, în misiunea de a restabili echilibrul universului. Lui Boomer îi plac atacurile cu Raza de gheaţă și Furtuna de grindină ale lui Froztok, iar Chemaster contribuie cu lovitura lui în doi timpi.

INSULA DRAMEI TOTALE: REVANŞA  sezon nou nou (Sezonul 1, episoadele 1-13)

PREMIERA: Luni, 5 martie, la 18:15
DIFUZAREÎn fiecare luni

Serialul Drama Totală e centrul distracţiei şi al suspansului de trei sezoane, iar în această aventură plină de neprevăzut doar două lucruri sunt sigure: Chris Mclean va fi mereu gazda show-ului şi distracţia e garantată! Un nou sezon începe pe 5 martie la ora 18:15 cu multe provocări, dar şi cu personaje noi! Concurenţii se întorc pe insula unde a început Drama Totală, care  între timp a fost abandonată şi s-a transformat într-un teren plin de deşeuri nucleare - locul perfect pentru noi provocări care mai de care mai ciudate! Provocările acestui reality show sunt atât de grele, încât doar premiul de un milion de dolari mai poate îndulci efortul. Iar asta vor afla pe propria lor piele cei 13 noi concurenţi: Ann Maria, B, Brick, Cameron, Dakota, Dawn, Jo, Lightning, Mike, Sam, Staci, Scott şi Zoey.

GENERATOR REX  episoade noi (Sezonul 3, episoadele 31-40)

PREMIERA: Vineri, 23 martie, la 18:15
DIFUZAREÎn fiecare vineri

Numele lui este Rex. În cea mai mare parte a timpului, Rex e un adolescent obişnuit, dar uneori îşi poate transforma corpul în tot felul de maşinării grozave. De exemplu, dacă trebuie să învingă un inamic EVO, îşi poate face pumnii uriaşi sau îşi poate transforma braţul într-un lansator de proiectile. Sau, dacă se grăbeşte să ajungă undeva, poate construi o motocicletă care să meargă cu viteza fulgerului, ori un propulsor cu care să zboare. Cum de are aceste puteri incredibile? Naniţii. Da, aceleaşi maşinării mici care transformă unii oameni şi unele animale în monştri numiţi EVO, pe Rex îl transformă într-o forţă remarcabilă care lupt[ de partea binelui. Rex îşi poate folosi naniţii şi ca să comunice cu celelalte maşinării şi să le controleze. Asta îl ajută mult când trebuie să deschidă uşi închise sau să spargă sisteme de securitate. Dar probabil că puterea lui cea mai importantă este că uneori poate vindeca monştrii EVO. Chiar aşa! Poate extrage naniţii „răi” şi poate face un monstru EVO să revină la normal.




http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111129033134/ben10/images/4/43/PQAAAAG4C5PR9XGEMxKKKMXUW6HsMIpjetI0ouFExEfeE_l1clF3zLSasMnmTOwChY-qkySvgLp39XzcWWnMth--M3MAm1T1UElphNVQPn-ufvS8Pu3bwhI1B0Ix.jpg

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top