FILM ÎN PREMIERĂ 


   Daffy Duck: Insula fantastică 

  Film nou  
  PREMIERA 21 aprilie, ora 15:30, în cadrul Cinema Boomerang 

Daffy Duck și Speedy Gonzales găsesc pe o insulă pustie un fluier care îndeplinește dorințele și decid să se stabilească definitiv pe această insulă fantastică. Curând, din ce în ce mai multe personaje Looney Tunes află de fluierul fermect și vin alături de ei pe insulă pentru a-și îndeplini toate visele.



   CINEMA DE VACANŢĂ BOOMERANG  

   Rock & Roll cu Judy Jetson 

Judy Jetson și prietenii ei sunt mari fani ai lui Sky Rocker și decid să meargă la concertul acestuia chiar dacă tatăl lui Judy nu e de acord. În același timp, însă, reaua Felonia Funk a pornit în misiunea ei de a distruge muzica și își trimite supușii, pe Quark și pe Quasar, să-i îndeplinească visul. Pentru că cei doi încurcă lucrurile, Felonia îl răpește pe Sky Rocker, Judy ajunge să fie urmărită de extratereștri, iar Elroy, Astro și George pornesc în căutarea ei.

   Scooby-Doo se întâleneşte cu fraţii Boo 

După moartea unchiului lui Shaggy, Beauregard, Shaggy, Scooby și Scrappy ajung pe plantația acestuia pentru a primi moștenirea. De îndată de ajung, însă, cei trei află că locul e bântuit de fantoma unui fost soldat confederat. Încercând să scape de arătare, cei trei sunt nevoiți să îi cheme în ajutor pe frații Boo, un trio de exterminatori de fantome, unul mai haios ca celălalt.



*****************************************************************

   Jelly Jamm   

  Episoade noi  
  Din 9 aprilie, în fiecare zi la 18:25  

Cei cinci prieteni buni, Bello, Rita, Gomo, Mina și Ongo sunt gata de noi aventuri în noile episoade din Jelly Jamm. De exemplu, Mina inventează un robot gigantic care să schimbe becurile de pe planeta Jammbo. Bello, care consideră că robotul ar putea fi folosit și pentru a apăra planeta muzicală de intruși, îl modifică pe “Jammbobot” fără știrea Minei, creând haos peste tot. După această năzbâtie, Bello ajunge să înțeleagă sensul avertismentului “nu te-atinge de lucrurile mele!”. Episod după episod, trecând prin neumărate peripeții haioase, cei cinci învață cum să trăiască în armonie pe minunata planetă muzicală Jammbo.



   Banane în pijamale  

  Episoade noi  
  Din 23 aprilie, în fiecare zi la 18:40  


B1 & B2 se trezesc într-o dimineață bucuroși deja pentru frumoasa zi care tocmai începe. Dar când ies din casă îi întâmpină un vânt neprietenos, care aduce tot felul de gunoaie pe cerul de obicei senin din Cuddlestown. Ba, mai grav, se pare că toți prietenii bananelor au parte de o zi teribil de rea, așa că cei doi se hotărăsc să facă ceva ca  să-i înveselească și să le arate că uneori trebuie să pui lucrurile în mișcare dacă vrei să ai o zi frumoasă. Ușor de spus, dar acum trebuie să găsească și o modalitate de a-și pune ideea în practică. Iar aceasta va fi doar una dintre aventurile adorabile care îi așteaptă pe B1, B2, pe ursuleți și pe Șobo în noile episoade din Banane în pijamale.



   BOOMERANG CINEMA   

  În fiecare sâmbătă la 15:30 şi duminică la 13:30  

1 APRILIE - Tom şi Jerry: misiune către Marte
7 APRILIE - Rock & Roll cu Judy Jetson
14 APRILIE - Omul pe nume Flintstone
21 APRILIE - Daffy Duck: Insula fantastică
28 APRILIE - Bunul, răul şi Huckleberry Hound



   DESPRE BOOMERANG   

Boomerang vă oferă acele desene animate pe care le îndrăgeşte întreaga familie. Scooby-Doo, Tom şi Jerry, Looney Tunes sau Familia Flinstone sunt doar câteva dintre serialele fără vârstă pe care toată lumea le iubeşte. Boomerang îi face pe părinţi nostalgici, amintindu-le de vremurile bune de demult, iar pe cei mici îi încântă cu aventurile haioase ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races sau Bugs Bunny.  Hai să ne prefacem că îl vrem pentru copii! Boomerang este disponibil în 12 versiuni, în 13 limbi. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.bomerang-tv.ro.


   DESPRE CARTOONITO   

Cartoonito, lansat pe 12 octombrie 2011, este un bloc de programe dedicat preşcolarilor cu vârsta între 3 şi 6 ani, difuzat de Boomerang în Europa şi Africa. Printre serialele de desene animate Cartoonito se numără Banane în pijamale, Baby Looney Tunes sau Jelly Jamm. 


http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/2107989.gif

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top