ZIUA PĂCĂLELILOR   

  Duminică, 1 aprilie, tooooată ziua!  

În aşteptarea zilei de 1 Aprilie, copiii sunt chemaţi să-şi voteze distracţia preferată!  


Unul dintre cele mai trăsnite şi controversate personaje din familia Cartoon Network, Bana Joe* (în imaginea din stânga) candidează pentru poziţia de Mascotă Oficială a zilei de 1 Aprilie! Electoratul îl poate vota pe 30 şi 31 martie, în parcurile Herăstrău, Tineretului şi IOR din Bucureşti.

În campania electorală, Banana Joe (îmbrăcat în cel mai elegant costum-coajă pe care îl are) a promis că va difuza de Ziua Păcălelilor la Cartoon Network cele mai bune comedii din istoria desenelor animate, precum Nevăstuica, Curaj, câinele cel fricos, Vaca şi puiul sau Tabăra lui Lazlo! Şi nu e o păcăleală!

Mai mult, Banana Joe le dă voie copiilor să voteze pe www.CartoonNetwork.ro ce alte desene vor să mai vadă pe 1 Aprilie la TV! Între 26 şi 29 martie copiii vor putea alege între personaje cu greutate în comedie, precum Gumball, Angelo, Jake şi Finn, Garfield, Ed, Ed şi Eddy, gemenii Cramp şi mulţi alţii.

Premiera de 1 Aprilie >>> Uimitoarea lume a lui Gumball – 2 episoade noi >>> de la 18:40!

Filmul de 1 Aprilie >>> Star Wars: Ameninţarea Padawanilor >>> de la 19:10!

*Banana Joe este un personaj din serialul Uimitoarea lume a lui Gumball. Aflaţi aici mai multe despre.


   Star Wars: The Clone Wars  

  Sezon nou  
  Din 9 aprilie, de luni până vineri la 19:35  

În noul sezon din cea mai cunoscută saga intergalactică, eroicii cavalerii Jedi luptă alături de armata de clone pentru a păstra ordinea în Univers, dar eforturile lor sunt întâmpinate cu rezistenţă acerbă de droizii din arma de Separatişti. Ca de fiecare dată, aventurile din noile episoade dezvăluie colţuri neştiute din galaxie, miza creşte pe măsură ce războiul se extinde, iar lupta nu este niciodată lipsită de surprize. Duşmani de temut revin din negura trecutului să-şi ia revanşa, inclusiv inamici pe viaţă cum e vânătorul de recompense Cad Bane, sau cum e Darth Maul, ucenicul Sith.

De ambele părţi ale baricadei se nasc alianţe la care nu se aştepta nimeni, acţiunea explodează, iar cursul evenimentelor ia o turnură de necrezut!

Cu o tehnologie perfecţionată şi noi metode de producţie, Lucasfilm Animation dă viaţă acţiunii ca niciodată până acum. Producătorii promit că fiecare nou episod va fi un adevărat film. Animaţia, comparabilă cu cea realizată pentru marile ecrane, precum şi aventurile captivante fac din noul sezon Star Wars: The Clone Wars o experinţă unică. De luni până vineri, numai la Cartoon Network!

  Un show obişnuit  

  Sezon nou  
  Din 14 aprilie, în fiecare weekend la 20:50  

Mordecai şi Rigby sunt doi buni prieteni care fac din problemele şi treburile plicticoase de zi cu zi nişte lucruri fantastice.

Mordecai e o tânără gaiţă albastră care acum învaţă simţul răspunderii. E bine crescut, dar asta nu înseamnă că nu-i plac şi micile distracţii din când în când - distracţii aiurite, desigur. Rigby dă dovadă de o neînfricare care arată clar că nu prea ştie ce sunt alea limite. Tataie, deşi arată ca un om, e e o acadea din Lolliland. De când se ştie a fost putred de bogat şi a trăit în puf. Se bucură de orice lucru ca un copil. Cum Tataie e complet aiurit, lui Benson îi revine misiunea de a administra parcul. El e şeful lui Mordecai şi Rigby şi nu-i scapă o clipă din ochi.

Împreună sunt personajele pline de viaţă ale serialului Un show obişnuit, care dă o nouă dimensiune distracţiei!

  Johnny Test  

  Sezon nou  
  Din 16 aprilie, de luni până vineri la 16:35  

Johnny este un puşti de 11 ani, cu o viaţă obişnuită. Obişnuită?! Am vrut să spunem incredibilă, mai ales când intră în scenă surorile sale gemene, inventatoarele supergeniale şi prietenul său cel mai bun - câinele vorbitor. Când surorile tale gemene te folosesc pe post de cobai personal pentru cele mai trăsnite experimente, e clar că aventurile haioase se vor ţine lanţ!


  Redakai: Cucereşte Kairu  

  Sezon nou  
  Din 21 aprilie, în fiecare weekend la 12:00  

Redakai: Cucereşte Kairu este un serial de animaţie al cărui personaj principal, Ky, e un tânăr de 15 ani, pasionat de stiluri vechi de arte marţiale. Ky porneşte într-o aventură incredibilă pentru a găsi Kairu, o forţă extraterestră de energie. Cu ajutorul prietenilor lui – Maya şi Boomer – va călători de-a lungul şi de-a latul lumii pentru a găsi şi a proteja Kairu de adolescenţii rivali care nu au deloc intenţii bune. Ky îşi doreşte foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile – un Redakai.


 Invincibilii  

  FILM ÎN PREMIERĂ  
  Duminică, 7 aprilie, de la 19:10  

Invincibilii e o comedie fantastică şi nonconformistă cu trei liceeni pasionaţi de jocuri pe computer, care deschid fără să vrea un portal, permiţând personajelor din lumea virtuală să pătrundă în lumea reală. Acum, cei trei sunt nevoiţi să treacă peste barierele sociale şi să colaboreze: dacă nu joacă împreună jocul în viaţa reală, nu au nicio şansă să învingă nenumăratele creaturi care ies mereu prin portal şi ameninţă liniştea oraşului lor. Mai mult, trebuie să facă faţă unei provocări şi mai serioase: monstruosul Maldark încearcă şi el să intre din joc în lumea reală şi să cucerească planeta.

Wyatt Black / “Forţa Supremă” – e entuziast, idealist, un geniu al computerelor şi al tehnicii în general, tipul de băiat catalogat drept “tocilar” în lumea reală, dar o forţă redutabilă în joc.

Dante Ontero / “Dl. Biclă” – este rebelul care face mereu probleme, cel care se ţine mereu de poante şi farse.

Lyle Hugginson / “Vrăji” – este tipul super pe care toată lumea din şcoală vrea să-l aibă prieten. Pentru a nu-şi strica bunul renume, păstrează secretă pasiunea lui pentru jocuri pe computer.

Angie Prietto – e fata drăguţă, inteligentă, nerăbdătoare şi curioasă. Tenace şi zgomotoasă, nu se lasă până nu obţine ce vrea. Îşi doreşte foarte tare să facă parte din grup şi nu e genul care rămâne de bunăvoie pe dinafară.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNaZN7coMR7Q6hRtHIZ0a-qeLXOmev1VJsI_69YBfnBHxvqHxfEOxl121dfk9535Y7Robsg_U5Vj4_PvwS0OfgOneImYSsaCIDXQJK1v5SRS3ik2DHInfNMW050IK9h3HT2BE8avSjkRo/s1600/dibujodegumballparaimprimirbananajoe.gif

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top